Adverteren

Alle merken. Alle video’s. En meer.

auto24x7.nl is dé video website voor de autoliefhebber. Voortdurend worden nieuwe video’s verzameld en gedeeld, afkomstig uit meer dan 300 nationale en internationale bronnen. Op moment van lancering in juni 2016 zijn er meer dan 35.000 auto video’s op auto4x7.nl te bekijken.

De grootste auto video website van Nederland

auto24x7.nl is de grootste auto video website van Nederland.

Iedere dag worden meer bronnen toegevoegd zodat het aanbod steeds completer wordt. Video’s zijn afkomstig van circa 50 automerken (nationaal en internationaal) en aangevuld met video’s van media sites en individuele spotters. Via de photowall worden dagelijks nieuwe foto’s geplaatst. Alle content wordt gedeeld via de website auto24x7.nl, via Facebook, Twitter en de dagelijkse nieuwsbrief.

Voor autoliefhebbers

Uiteraard is het mogelijk dat de enthousiaste autoliefhebber en auto eigenaar zelf content in de vorm van video’s en foto’s in kan sturen. Met regelmaat maakt het team van auto24x7.nl reportages bij beurzen en auto bijeenkomsten. auto24x7.nl is onafhankelijk en is geen onderdeel van (auto)merk of mediabedrijf.

Merken en leveranciers

auto24x7 wil graag in contact komen met merken en leveranciers die het auto24x7.nl initiatief willen ondersteunen en die relevante content op de auto24x7.nl kanalen aan willen bieden aan onze bezoekers, de autoliefhebber in de breedste zin van het woord. Wij bieden tal van mogelijkheden voor meer exposure tegen de laagste prijzen in de markt.

Interesse? Neem dan contact op met info @ auto24x7.nl.

Team auto24x7.nl
auto24x7.nl, ClassicCar24x7.com en OffRoad24x7.com zijn Nederlandse initiatieven van OnlineTalentLab.