Kijktijd: 45. Publisher: Opel Nederland

Een Opel KARL ROCKS Online Edition is er voor 589.900 views, een Opel Corsa 3-deurs Online Edition kost 739.600 views en voor een Opel Astra 5-deurs Online Edition zijn 922.800 views nodig. Ga naar http://www.opel.nl/betaalmetviews en doe mee!

Ter ere van de introductie van een nieuwe uitvoering op bijna alle Opel modellen -de Online Edition- heeft Opel nu een unieke actie. Wie kans wil maken op een nieuwe Opel in ruil voor YouTube-views, maakt tijdens een proefrit met een willekeurig Opel model een opvallend videoverslag of een spraakmakende review. Die video plaats je vervolgens op YouTube. Wie als eerste voldoende views heeft verzameld, krijgt de mogelijkheid een nieuwe Opel KARL, Corsa of Astra Online Edition te betalen met YouTube-views! Ook is er – met minder views – een aantal accessoires te verdienen.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.


DELEN
Vorig artikelTeaser de nieuwe Volkswagen Arteon
Volgend artikelSuzuki GSR Street Extreme 2010
Opel Nederland
Adam Opel AG, vaak afgekort tot Opel, is een Duitse autofabriek die in 1862 werd opgericht door Adam Opel. Pas in 1899 werd de eerste auto van het merk geproduceerd. Sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929 behoort Opel tot de General Motors-groep. Als gevolg hiervan zijn Opel-modellen ook bij andere merken van General Motors te vinden, zoals Vauxhall (UK), Holden (Australië en Nieuw-Zeeland) en Chevrolet (onder andere Latijns-Amerika). Ook van drie voorgaande merken zijn af en toe modellen bij Opel te vinden. Met 39.958 werknemers in 2011, verspreid over tien fabrieken in Europa, is Opel tot op heden een van de grootste Duitse autofabrikanten. Bron: Wikipedia.