Kijktijd: 1:47. Publisher: BMW Nederland

BMW presenteert de Concept 4 Serie Coupé. Mis niets van de BMW Concept 4 Serie Coupé. Meld je aan, dan houden wij je per e-mail op de hoogte van al het nieuws: http://bit.ly/BMW4Serie

BMW presenteert de Concept 4 Serie Coupé. Het studiemodel geeft een realistisch beeld van de vijfde generatie van BMW’s middelgrote coupé. De BMW Concept 4 Serie Coupé heeft ten opzichte van de huidige BMW 3 Serie een volledig eigen karakter, een nog exclusievere uitstraling en nog dynamischere rijeigenschappen. De auto is gepositioneerd boven de BMW 3 Serie en markeert het begin van een nieuwe modelserie.

Volg ons ook op Facebook en Twitter:

http://www.facebook.com/BMW.Nederland

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.


DELEN
Vorig artikelGoodwood Hill Climb with Dacia UK
Volgend artikelBMW Schönheitsreparaturen.
BMW Nederland
Bayerische Motoren Werke, kortweg BMW, (Nederlands: Beierse motorfabrieken) is een Duitse onderneming die auto's en motorfietsen produceert. De onderneming is gevestigd in de Beierse stad München. BMW is ook het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars, en produceert eveneens automobielen onder de naam Mini. In 2014 produceerde BMW voor het eerst in de bedrijfsgeschiedenis meer dan 2 miljoen voertuigen. BMW verkoopt zijn motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad. Tussen 2007 en 2013 was BMW ook eigenaar van de motorenfabriek van Husqvarna. Bron: Wikipedia.