Kijktijd: 1:3. Publisher: Opel Nederland

Met de geheel nieuwe, zesde generatie Corsa, biedt Opel voor het eerst een volledig elektrische versie aan met een bereik van maximaal 330 km (volgens WLTP*). Opel produceert al 120 jaar auto’s en heeft nu het populairste model gekozen om elektrische mobiliteit bereikbaar te maken. De Opel Corsa is een absolute bestseller. Sinds de wereldpremière in 1982 zijn er meer dan 13,6 miljoen exemplaren geproduceerd. De Corsa heeft miljoenen mensen mobiel gemaakt; nu biedt het u toegang tot emissievrij rijden met een maximale “fun-to-drive” -factor.

Met een bereik van 330 km* is de nieuwe Corsa-e met vijf zitplaatsen geschikt voor dagelijks gebruik. En dankzij het vermogen van 100 kW (136 pk) en een maximaal koppel van 260 Nm biedt het u een hoge mate van sportief rijplezier. De hoogtepunten van de Corsa-e zijn onder meer het reactievermogen, de wendbaarheid en de dynamische prestaties. Ontdek hier meer! https://www.opel.nl/personenwagens/toekomstige-modellen/corsa-e.html

*Energieverbruik: 17kWh / 100km, CO2-uitstoot: 0g / km. Voorlopig vastgesteld volgens WLTP-testproceduremethodologie (R (EC) Nr. 715/2007 enR (EU) Nr. 2017/1151). EG typegoedkeuring en certificaat van conformiteit zijn nog niet beschikbaar. Voorlopige waarden kunnen afwijken van de officiële officiële typegoedkeuringsgegevens.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.