Kijktijd: 1:39. Publisher: DS Nederland

“””De DS 7 CROSSBACK is dankzij de nieuwste innovaties een technologisch geavanceerde auto. Hij is voorzien van de nieuwste hulpsystemen die het rijden extra veilig en ontspannen maken. Daarmee wordt een volgende stap gezet in de richting van autonoom rijden.””
Éric Apode, directeur Products & Development van DS.

De hulpsystemen van de DS 7 CROSSBACK:
DS Connected Pilot: een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen.
DS Park Pilot: dankzij dit systeem kan de auto volledig automatisch, dus zonder bediening van het stuurwiel of de pedalen, fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren.
DS Driver Attention Monitoring: een technologie die door middel van een boven het stuurwiel geplaatste infraroodcamera in de gaten houdt of de bestuurder goed blijft opletten.
DS Night Vision: dit systeem werkt met een in de grille geplaatste infraroodcamera die voetgangers en dieren op de weg detecteert binnen een afstand van 100 m.
DS Active LED Vision: dit systeem past de breedte en het bereik van de lichtbundel van de koplampen aan de weg, de rijomstandigheden en de snelheid aan zodat het rijden in het donker veiliger wordt.

Meer informatie over de SUV DS 7 CROSSBACK: http://www.dsautomobiles.nl/ds-modellen/ds-7-crossback/design/technische-specificaties.html

Volg ons op:
https://www.facebook.com/DSNederland/
https://twitter.com/DS_Nederland?lang=nl
https://www.instagram.com/ds_nederland/

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.