Kijktijd: 6:7. Publisher: Ford Nederland

Bewapend met wetenschappelijk onderzoek over de invloed van muziek op de emoties van mensen dat uitgevoerd is met hulp van de nieuwe Ford Fiesta en Spotify vroegen we 3 internationale muziekproducenten om voor Science of Sound muziek te componeren. met deze tracks demonstreren we de manier waarop muziek een positief effect heeft op het rijplezier.

In deze aflevering neemt artiest Matt Joe ons mee door het creatieve proces waarmee hij zijn splinternieuwe track “Don’t hold back” creëerde. Hij vertelt meer over de kracht van de muziek die mensen op een fysieke, emotionele en spirituele wijze kan samenbrengen.

Luister nu naar “Don’t hold back” van Matt Joe en de hele Science of Sound playlist op Spotify:

Ontdek meer over Science of Sound: https://partners.vice.com/ford-scienc…,

Ontdek meer over B&O PLAY Sound System: http://www.ford.nl/OverFord/b-en-o-play

Bezoek http://ford.to/2w131Hv voor meer informatie over de nieuwe Ford Fiesta en abonneer je nu op ons YouTube kanaal.

Volg ons ook op:
Facebook: http://www.facebook.com/fordnederland
Instagram: http://www.instagram.com/fordnederland/
Twitter: http://www.twitter.com/FordNL
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ford-nederland

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.


DELEN
Vorig artikel2017 FIA World RX Round 7: Sweden Broadcast Replay | Ford Performance
Ford Nederland
Ford Motor Company is een Amerikaans automobielconcern dat auto's bouwt onder de eigen naam Ford en Lincoln. In 2010 was het concern de op vier na grootste autobouwer ter wereld. In het begin van de 21e eeuw ging het financieel niet goed met Ford. Daarom werd besloten tot een reorganisatie. Deze reorganisatie kreeg de naam, The Way Forward (De Weg Vooruit). Doelstelling van deze reorganisatie was het reduceren van vaste kosten. Als gevolg daarvan werden vele fabrieken gesloten en ook tienduizenden banen kwamen te vervallen. Door de kredietcrisis werd dit programma vanaf 2008 versneld. In 2011 bestaat Ford daardoor alleen nog maar uit de merken Ford en Lincoln. Alle andere merken werden verkocht (Aston Martin, Jaguar, Land Rover en Volvo), opgeheven (Mercury) of het belang werd teruggeschroefd (Mazda). Bron: Wikipedia.