Kijktijd: 1:51. Publisher: Ford Nederland

FordPass Pro is speciaal ontwikkeld om je bedrijfswagen op afstand te kunnen bedienen. Optimaliseer de productiviteit van maximaal vijf verbonden voertuigen. Blijf op de hoogte van de staat van deze voertuigen en maak je minder zorgen over de veiligheid.

Lees meer: https://www.ford.nl/onderhoud-en-service/service/fordpass-pro
Download FordPass Pro via de App Store:
https://apps.apple.com/nl/app/fordpass-pro/id1471369674
of via Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ford.fordpasspro.eu&hl=nl


Deze functies zijn nog maar het begin:
Staat van het voertuig
Met FordPass Pro kun je de staat van al je voertuigen volgen. Met de staat van je voertuigen in één oogopslag, waarschuwingen en diagnoses die gemakkelijk te begrijpen zijn.

STAAT VAN HET VOERTUIG
Begin je dag met het checken van de voertuigstatus. De belangrijkste informatie wordt naar de bovenkant van het startscherm getrokken, zodat je snel kunt controleren dat het voertuig klaar is voor die dag.
GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DE STAAT VAN JE VOERTUIG
De diagnose geeft je een duidelijke, eenvoudige manier om de staat van je voertuig in detail te controleren en meer te weten te komen over specifieke statistieken.
MELDINGEN OVER DE STAAT VAN HET VOERTUIG
Je ontvangt een melding over de staat van het voertuig als er problemen optreden met een van de voertuigen. Dit kunnen meldingen zijn voor bandenspanning, oliepeil of een aantal andere onderhoudspunten, om de voertuigen en het bedrijf operationeel te houden.

Beveiliging
We weten dat je bedrijfswagen – en de inhoud ervan – van vitaal belang is voor je werk. Daarom richten we ons op het bieden van extra beveiligingsfuncties zoals de bewakingsmodus, toegang op afstand en zone vergrendeling.

BEWAKINGSMODUS
Onze eerste stap om de beveiligingsinstellingen van je voertuigen te verbeteren: de bewakingsmodus. Deze zet je voertuig in een verhoogde veilige modus en stelt je op de hoogte van het ontgrendelen of openen van deuren, zelfs als het wordt uitgevoerd met een geautoriseerde sleutel (of kloon).
TOEGANG OP AFSTAND
De FordPass Pro-bediening in de app geeft je overal op afstand toegang tot je voertuig. Vergrendel en ontgrendel je voertuigen. Bij voertuigen bij een automatische transmissie is het vaak zelfs mogelijk de motor te starten of stoppen.
ZONE VERGRENDELING
Met zone vergrendeling kun je de delen van de auto afzonderlijk vergrendelen en ontgrendelen. Zo kun je de achterkant ontgrendelen om iemand toegang tot de lading te geven, met de zekerheid dat je cabine veilig afgesloten blijft.

Productiviteit
Productieve voertuigen ondersteunen productieve bedrijven. Online onderhoudsboekingen, voertuiglocaties, benzinestation en laadpunten zoeken en Ford Assistance zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

GARAGE
Je garage heeft ruimte voor vijf verbonden voertuigen. Geef je voertuigen een naam, zodat je ze gemakkelijk kunt identificeren en er tussen kunt schakelen, om altijd en overal toegang te hebben tot hun afzonderlijke informatie.
VOERTUIGLOCATIES
Of je nu één of vijf voertuigen hebt, je kunt hun meest recente locaties allemaal op één kaart bekijken. Ook de status van het voertuig zie je in één oogopslag dankzij de handige ‘verkeerslichtindicatie’ van groen, oranje of rood.
ONLINE ONDERHOUD BOEKEN
Boek eenvoudig onderhoud. Gebruik de online boekingstool binnen FordPass Pro om een geplande onderhoudsbeurt aan te vragen of laat een Ford-dealer essentiële meldingen van de staat van je voertuig onderzoeken.
ZOEKFUNCTIES
Wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, zonder rondjes te rijden. Of het nu gaat om een tankstation, een oplaadpunt of een Ford-dealer, je vindt eenvoudig wat zich in de buurt bevindt of onderweg naar je volgende bestemming.
FORD ASSISTANCE
Met een directe lijn naar Ford Assistance ben je in no time weer onderweg. FordPass Pro kan je rechtstreeks doorverbinden met een pechhulp en je voertuiginformatie aan hen doorgeven, zodat zij precies weten wat je nodig hebt. Bekijk vervolgens hun voortgang op een kaart als er hulp naar je toekomt.

Volg Ford Nederland ook via:
▶ YouTube https://www.youtube.com/user/Fordnederland
▶ Instagram https://www.instagram.com/fordnederland/
▶ Facebook https://www.facebook.com/fordnederland
▶ Twitter https://twitter.com/FordNL
▶ LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/ford-nederland/
▶ Ford Website: https://www.ford.nl/

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.