Kijktijd: 26. Publisher: Hyundai Nederland

Je rijdt de Hyundai i10 al voor een cappuccino per dag! Dat is slechts € 89,- per maand. Kijk op de website voor meer informatie: https://www.hyundai.nl/acties/hyundai-i10-financiering

Ideaal in de stad
De Hyundai i10 is een perfecte stadsauto: modern, sportief en brutaal. Hij laat u de hele rit stralen, ondertussen kijkt iedereen uw opvallende, aantrekkelijke auto na. Met zijn zogenoemde Fluidic Sculpture-designtaal en zijn moderne vormgeving oogt de Hyundai i10 onweerstaanbaar. De mistlampen met LED-dagrijverlichting benadrukken de vorm van de auto en vergroten de charme van de auto nog meer.

Meer ruimte dan u denkt
Hoewel de i10 een echte stadsauto is, biedt de auto ook veel ruimte. Met meer dan 250 liter bagageruimte is de i10 de grootste in zijn klasse. En als u de achterbank stoelen inklapt, wordt de totale ruimte nog 4 keer zo groot! De inhoud van de bagageruimte bedraagt dan zelfs 1046 liter.

Slimme technologieën
Ook qua techniek loopt de Hyundai i10 voor, met bijvoorbeeld een slimme bandenspanningsmeter, het Brake Assist systeem en Hill-start Assist Control. Deze technologieën zorgen voor extra veiligheid en comfort.

Meer informatie: https://www.hyundai.nl/hyundai-i10
Kijk ook op: http://www.hyundai.nl/acties
En abonneer je op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/hyundainl

De officiële televisie commercial van de Hyundai i10(december 2016). Actuele prijzen kunnen afwijken van in de commercial genoemde prijzen.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.