Kijktijd: 1:55. Publisher: Volkswagen Nederland

De designers gebruiken een kleimodel om het design van de ID.3 te verfijnen. Klaus Bischof (Hoofd Design bij Volkswagen) vertelt over de verfijning door verschillende aanpassingen te maken aan het kleimodel. Ook vertelt Marco Pavone (Hoofd Exterieur Design) over de sculptuur elementen om de hoogte van de ID.3 te verlagen.

——————-

In de afspeellijst ‘becoming ID’ nemen we je mee in het ontwerpproces van dit model, onze eerste volledige elektrische auto. In deze videoserie kan je zien hoe het ontwerp tot stand is gekomen. Van de eerste prototypes tot het testen van de veiligheid. Wil je meer weten over de ID.3? Bekijk dan onze andere afspeellijst: http://bit.ly/volkswagenID3

Of bekijk onze andere series:
Tegenpolen: http://bit.ly/volkswagen-tegenpolen
Service van Volkswagen: http://bit.ly/servicevanvolkswagen

——————-

Welkom op het YouTube-kanaal van Volkswagen Nederland. Sinds 1947 zijn wij actief in Nederland. Wij maken auto’s voor iedereen, dat hebben wij altijd al gedaan en blijven we doen. Duitse betrouwbaarheid in combinatie met de laatste technieken maakt comfortabele en veilige auto’s. Op ons YouTube-kanaal volg je de laatste ontwikkelingen van onze nieuwste modellen, verbeterde techniek en antwoord op al jouw vragen.

– Volg Volkswagen Nederland ook op –
Website: https://www.volkswagen.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/VolkswagenNL
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/volkswagen-nederland/
Instagram: https://www.instagram.com/volkswagennl/
Twitter: https://twitter.com/VolkswagenNL

#VolkswagenNederland #becomingID #Design

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.