Kijktijd: 1:38. Publisher: Honda Nederland

Ontdek zelf hoe praktisch én comfortabel deze hatchback met zijn uitmuntende rijgedrag en zeer ruime interieur is. Meer informatie vindt u op http://www.honda.nl/cars/new/civic-5-door/overview.html?utm_source=Youtube&utm_medium=ShowroomVideo&utm_campaign=ProductOverviewPage&utm_content=InteriorComfortAndPracticality
Flexibele kofferbakindeling | De kofferbak van de Honda Civic is flexibel in te delen. De ruime kofferbakopening en de 60:40 inklapbare stoelen vergroten de toch al royale opbergruimte tot 1200 liter. Ideaal voor al uw benodigdheden, wat er ook op uw pad komt.
Panoramisch dak | Het panoramisch dak van de Honda Civic geeft u een prachtig uitzicht op de wereld om u heen. Schuif het dak open en haal de buitenwereld naar binnen, of het nu dag of nacht is.
Ruim interieur en stoelverwarming |Royale hoofd- en beenruimte en verwarmde voor- en achterstoelen maken van iedere rit in de Honda Civic een waar plezier.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.


DELEN
Vorig artikelContinental Tire Watkins Glen Race Start
Volgend artikelHonda Civic 2017: Willkommen zur #CivicLiveChallenge
Honda Nederland
Honda Giken Kogyo Kabushiki (Honda Research Institute Co. Ltd) is een Japanse fabrikant van auto's, motorfietsen, en scooters. Hiernaast maakt men ATV's, elektrische generatoren, watersportmachines, tuinmachines en heeft men een bekend robotonderzoeksprogramma. In 2014 stond Honda op nummer 8 op de lijst van grootste voertuigproducenten wereldwijd. In Japan staat Honda op nummer drie achter Toyota en Nissan. In 2015 werd driekwart van de omzet behaald met de verkoop van auto’s en 14% met de verkoop van tweewielers. Bron: Wikipedia.