Kijktijd: 1:54. Publisher: Hyundai Nederland

De nieuwe Hyundai i30 5-deurs nu in de showroom.
Meer informatie: http://bit.ly/2ozbVId
Plan je proefrit: http://bit.ly/2oFq4To

Dit is de Hyundai i30 5-deurs. Gebouwd in Europa en één van onze populairste modellen in de middenklasse. En waarom dat zo is ga ik je nu laten zien.

Deze i30 zit vol luxe en comfort. Maar voordat we het daarover gaan hebben; hoe fijn ziet-ie eruit? Zie hier het nieuwe familiegezicht op de voorkant, de LED-verlichting en – optioneel – een panoramisch schuifdak.

Als je dan in de auto zit voel je het meteen: wát een ruimte. Je zit ruim achter het stuur, op de achterbank en er is een grote kofferbak. Je kunt in deze auto makkelijk met z’n vijf personen zitten. En lekker zitten, want deze stoelen zouden niet misstaan in je huiskamer.

Dan het dashboard: minder knoppen, strak afgewerkt en voorzien van de allernieuwste snufjes. Kijk bijvoorbeeld naar dit zwevende 8-inch fullcolour touchscreen. Super gemakkelijk en snel in gebruik. Van het koppelen van je smartphone tot het instellen van de navigatie. Heerlijk!

En dan deze twee heel toffe gadgets: in dit bakje kun je je smartphone draadloos opladen én deze i30 heeft door wanneer je een bakje koffie nodig hebt. En wanneer je dat bakje koffie hebt, dan zet je ‘m natuurlijk in een van deze ruime bekerhouders.

De Hyundai i30 zit vol met systemen die jou en anderen beschermen. Zo waarschuwt hij niet alleen bij een naderende aanrijding, hij remt zelfs voor je als het moet. Ook houdt-ie je automatisch op de rijstrook en signaleert hij voertuigen in je dode hoek. Het is nog niet helemaal zelfstandig rijden, maar dat scheelt niet veel…

En mocht er onverhoopt dan toch iets met je i30 gebeuren; je krijgt – net als op elke nieuwe Hyundai – 5 jaar garantie, zonder kilometerbeperking.

Meer weten? Check de specificaties op de i30-pagina van Hyundai.nl of ga eens langs de dealer voor een proefrit. Dan kan je ook horen hoe stil hij is…

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.