Kijktijd: 3:34. Publisher: BOVAG

In deze video leert rijinstructeur Pieter Roordink je meer over het kennen van de auto. Hij geeft tips en tricks over het begin van het rijexamen. De examinator begint vaak met het stellen van een aantal vragen over de auto voordat je gaat rijden.

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/bovag?sub_confirmation=1

Allereerst zal de examinator vragen om een kenteken van veraf te lezen, zodat hij zeker weet dat je niks aan je ogen mankeert. Daarna kan hij ook nog een aantal vragen stellen over de auto zelf. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de banden, onder de motorkap of over de knopjes in de auto.

Bij de banden is de profieldiepte erg belangrijk voor de afvoer van water en een goede bandenspanning is veiliger en beter voor het milieu. Onder de motorkap is het belangrijk dat je weet welke vloeistof in welke opening moet. Op het dashboard branden allemaal lampjes als de auto start waarvan je moet weten wat het betekent.

In de serie over Rijles Tips en Tricks legt Pieter Roordink je meer uit over verschillende bijzondere verrichtingen of oefeningen waar je tijdens je rijles mee te maken zal krijgen. Hij legt je bijvoorbeeld uit hoe je kunt invoegen op de snelweg, het beste kunt inparkeren tijdens een praktijkexamen en hoe je zelfverzekerder overkomt. Daarnaast wordt er elke aflevering een vraag behandeld die je tegen zou kunnen komen tijdens het theorie examen.

Website: https://www.bovag.nl
Facebook: https://www.facebook.com/BOVAG/
Twitter: https://twitter.com/bovag
Instagram: https://instagram.com/bovag

#bovag #bovaggarantie #rijles

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.