Kijktijd: 1:35. Publisher: Ford Nederland

De nieuwe Ford Puma combineert moeiteloos sportieve schoonheid, geavanceerde technologie en functionele dynamica met een geavanceerde hybride aandrijflijn.

De EcoBoost Hybrid maakt gebruik van een accu van 48 V en een elektromotor om de verbrandingsmotor te ondersteunen. Dit helpt de brandstofefficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen.

Co-Pilot 360 bestaat uit een reeks vooruitstrevende technologieën die je helpen je rijervaring nog meer te versterken. Deze omvatten Lane Keeping Aid, een systeem dat detecteert of je onbedoeld je rijstrook verlaat en je vervolgens voorzichtig terug naar het midden leidt. En de 5 selecteerbare rijmodi (Normal, ECO, Sport, Slippery en Trail) helpen je de rijdynamiek aan te passen aan de rijomstandigheden.

Binnenin zorgt FordPass Connect met regionale gevareninformatie, SYNC 3 met een touchscreen van 8 inch en draadloos opladen voor een modern, verfijnd en verbonden interieur.

En dankzij slim ruimtegebruik kun je al je passagiers comfortabel meenemen. Een ingenieuze MegaBox in de kofferbak levert nog eens 80 liter extra inhoud, waardoor je beschikt over een ongeëvenaarde, compromisloze hoeveelheid opbergruimte. Dus je hebt altijd meer dan genoeg ruimte.

Stijlvol. Innovatief. Verbonden. De nieuwe Ford Puma.

Ontdek meer over de nieuwe Ford Puma: https://www.ford.nl/alle-modellen/nieuwe-puma

*Lane Keeping Aid heeft geen controle over de besturing. Driver-Assist-functies zijn extra’s. Het zijn geen vervangers voor de aandacht en het beoordelingsvermogen van de bestuurder. Deze dient het voertuig zelf onder controle te houden. Bepaalde getoonde functies zijn mogelijk optionele extra’s met een meerprijs.

▶ YouTube https://www.youtube.com/user/Fordnederland
▶ Instagram https://www.instagram.com/fordnederland/
▶ Facebook https://www.facebook.com/fordnederland
▶ Twitter https://twitter.com/FordNL
▶ LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/ford-nederland/
▶ Ford Website: https://www.ford.nl/

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.