Kijktijd: 4:26. Publisher: Hubcap

We reden op Circuit Zandvoort met de enige Spyker C8 Double 12S ter wereld die is uitgerust met een van de reserve-motoren van Spyker’s Le Mans racer.
Abonneer je op Hubcap: https://bit.ly/2SGWOcP

Alle foto’s en van de Spyker C8 Double 12S: https://instagram.com/hubcap.nl/

Volg Hubcap:
Hubcap Facebook: https://facebook.com/hubcapnl/
Hubcap Instagram: https://instagram.com/hubcap.nl/

De Spyker C8 Double 12S staat te koop bij Classic Cars For Sale in Hilversum: https://www.classiccars-forsale.com/for_sale/2002-spyker-c8-double-12/

#Hubcap #Spyker

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.


Vorige videoThe 2019 BMW i8 Roadster Is a Queen's Chariot
Volgende videoJaguar XE 18,5 MJ | Lane Departure Warning
Spyker
Spyker Cars is een Nederlandse fabrikant van exclusieve sportwagens naar een ontwerp van ingenieur Maarten de Bruijn. Het motto van de autofabrikant is "nulla tenaci invia est via" (vertaald uit het Latijn betekent het "voor volhouders is geen weg onbegaanbaar"). Dit motto, en de merknaam zijn afkomstig van Spyker Automobielen N.V., een Nederlandse automobielfabriek die begin 20e eeuw internationaal doorbrak, maar in 1926 werd opgeheven. Spyker maakte op 26 januari 2010 bekend het veel grotere Saab Automobile over te nemen van General Motors. Saab en Spyker werden ondergebracht bij moederbedrijf Swedish Automobile N.V.. Het Zweedse avontuur was van korte duur; in december 2011 werd Saab failliet verklaard. In april 2012 besloten de aandeelhouders weer verder te gaan onder de naam Spyker N.V. en zich weer volledig te richten op de productie van sportwagens. Eind 2014 werd Spyker failliet verklaard, maar begin 2015 werd dit faillissement terug gedraaid. Bron: Wikipedia.