Kijktijd: 1:13. Publisher: Ford Nederland

Geen weg is een uitdaging. De nieuwe Ford Transit is leverbaar met Intelligent All-Wheel Drive (iAWD), waardoor hij nog beter presteert.

Lees hier meer over de nieuwe modellen en technologieën van de nieuwe Ford Transit:
http://ford.to/fordTransit

Ontworpen om de veelzijdigheid van je bedrijfsvoertuig te verbeteren. De Intelligente All-Wheel Drive (iAWD) bewaakt voortdurend de tractie bij veranderende oppervlakteomstandigheden en past de instellingen aan om de besturing en stabiliteit te verbeteren.
In combinatie met de standaard Traction Control- en Electronic Stability Control-systemen zorgt Intelligent All-Wheel Drive voor optimale tractie onder barre omstandigheden.

Daarnaast kan de bestuurder handmatig kiezen tussen verschillende rijmodi (waaronder ‘Normal’, ‘Mud/Rut’, ‘Slippery’, ‘Tow/Haul’, en ‘Eco’) voor aanpassing aan de rijomstandigheden.

De standaardmodus ‘Normal’ verbetert de besturing bij slecht weer. Als het systeem gripverlies op de achterwielen waarneemt, kan het tot 100% van het beschikbare koppel herverdelen tussen de voor- en achteras, voor maximale tractie.

De Ford Transit iAWD kan de voertuigstabiliteit ook verbeteren als je op oneffen oppervlakken rijdt. In de modus ‘Mud and Ruts’ zorgt het systeem voor preventief koppel op de voor- en achterwielen.

En voor uitdagendere situaties, zoals off-road of sneeuw, kan de modus ‘Mud and Ruts’ ook directe aandrijfkracht bieden aan de voor- en achterwielen, met een gelijk koppel aan beide kanten, voor de meest veeleisende omstandigheden.

Volg Ford Nederland ook via:
▶ YouTube https://www.youtube.com/user/Fordnederland
▶ Instagram https://www.instagram.com/fordnederland/
▶ Facebook https://www.facebook.com/fordnederland
▶ Twitter https://twitter.com/FordNL
▶ LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/ford-nederland/
▶ Ford Website: https://www.ford.nl/

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.