Kijktijd: 1:. Publisher: Volvo Car Nederland

De compleet nieuwe Volvo XC60 is op 7 maart 2017 onthuld tijdens de Autosalon van Genève. Hij vervangt de zeer succesvolle Volvo XC60 die negen jaar geleden op de markt is geintroduceerd.

Het model groeide uit tot de bestverkochte mid-sized premium SUV waarvan er wereldwijd bijna een miljoen exemplaren zijn verkocht. Vandaag de dag neemt hij 30 procent van de totale afzet van Volvo voor zijn rekening.

De nieuwe Volvo XC60 is een van de veiligste auto’s met de allernieuwste technologie. De nieuwe functie Steer Assist is toegevoegd aan het baanbrekende actieve veiligheidssysteem City Safety. Ook nieuw is Oncoming Lane Mitigation, dat met behulp van Steer Assist aanrijdingen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan helpt voorkomen. Het Blind Spot Information System (BLIS) van Volvo maakt eveneens gebruik van Steer Assist om een botsing tijdens het wisselen van rijstrook te voorkomen.

Bezoek http://www.volvoca.rs/01KVFR voor meer informatie over de nieuwe Volvo XC60 en abonneer je nu op ons YouTube-kanaal.

Volg Volvo Car Nederland ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/VolvoCarNederland
Twitter: https://twitter.com/VolvoCarNL
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/2260874

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.